Despre noi
Ce este C.A.R. Sanitar Deva?
O organizație non-profit, constituită în baza legii 122/1996, înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României sub numărul RE-PJR-22-023823, membră a Asociației C.A.R. Regiunea Vest.
Care este misiunea C.A.R. Sanitar Deva?
Întrajutorarea membrilor săi prin:
- oferirea de împrumuturi și protejarea economiilor acestora împotriva inflației.
- asigurarea de consultanță în procesul de contractare a împrumutului pentru a determina nevoile reale ale solicitantului și a evita supra-îndatorarea.
- educația financiară a membrilor săi și încurajarea economisirii în scopul sporirii independenței financiare.
- oferirea de asistență financiară nerambursabilă în anumite situații: decesul membrului sau a unei rude de gradul 1, căsătoria membrilor sau nașterea unui copil.
De ce ne numim C.A.R. Sanitar și nu altfel?
Organizația noastră are o tradiție îndelungată, fiind înființată în anul 1976 sub denumirea de C.A.R. Direcția Sanitară, oferind la acea vreme serviciile enumerate mai sus, exclusiv angajaților din domeniul sănătății din orașul Deva, angajați ai Spitalului Județean de Urgență.
În anul 1997 ne-am schimbat numele în C.A.R. Sanitar și am început să oferim servicii și persoanelor din afara sistemului de sănătate.
Cum devin membru al C.A.R. Sanitar?
Simplu.
Ne vizitați la sediul nostru din Deva, Str. M. Kogălniceanu, Nr. 4, Etaj 1, Camera 17!
Sau, dacă nu sunteți din localitate, ne sunați sau completați o solicitare pe site-ul nostru și vom avea o întâlnire virtuală în cadrul căreia vă vom răspunde la toate întrebările și veți semna digital cererea de aderare ca membru al organizației noastre.
Cum accesați un împrumut de la C.A.R. Sanitar?
Simplu.
Ne vizitați, ne sunați sau ne scrieți și vom stabili împreună cea mai bună soluție pentru necesitățile dumneavoastră financiare.
Dacă vreau să nu mai fiu membru?
Nu este niciun fel de problemă.
Completați olograf sau digital o cerere de retragere (cu condiția să nu aveți un împrumut în derulare) și în cel mai scurt timp veți avea la dispoziție fondul social acumulat.
Ce dobândă primesc la fondul meu social?
Dobânda pe care o veți primi în fiecare an la economiile dumneavoastră variază în funcție de rezultatele financiare realizate în cursul anului.
Ce vă putem spune cu certitudine este că dobânzile cu care au fost bonificate fondurile membrilor noștri la sfârșit de an au variat între 4% și 10% în ultimii 7 ani.